Billig hyrbil - Hajo Rental AB i Karlskrona

Annons:
Hajo Rental AB i Karlskrona är en företag som erbjuder biluthyrning i Karlskrona - här kan du med stor sannolikhet hitta en billig hyrbil som passar dina behov. Genom att hyra en bil hos Hajo Rental AB i Karlskrona istället för att åka med tåg eller buss kan ni spara en hel del pengar. Eftersom Hajo Rental AB är ett av flera företag inom biluthyrning i Karlskrona kan det vara klokt att kontakta flera olika biluthyrare för att få bästa pris på en billig hyrbil i Karlskrona. Förutom hyrbilar så erbjuder Hajo Rental AB i Karlskrona även andra tjänster och produkter relaterade till bilar och biluthyrning - kontakta Hajo Rental AB i Karlskrona för att ta reda på aktuellt utbud.
Annons:

Kontakta Hajo Rental AB i Karlskrona, biluthyrning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Hajo Rental AB som arbetar med biluthyrning i Karlskrona.

Hajo Rental AB
Gullbernav. 15
371 47 Karlskrona
0455 - 477 72


Karta och vägbeskrivning i Hajo Rental AB i Karlskrona, billiga hyrbilar

Om du behöver hjälp med att hitta till Hajo Rental AB i Karlskrona så kan du använda nedanstående karta och vägbeskrivning när du vill få tag i en billig hyrbil i Karlskrona.


Annons:

Hajo Rental AB - pris och kostnad för hyrbil i Karlskrona

utbud och pris på hyrbilar varierar mellan Hajo Rental AB och andra företag inom biluthyrning i Karlskrona så lönar det sig att ta reda på utbud och pris hos andra biluthyrare i Karlskrona samt i hela Blekinge. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris när du vill hyra bil i Karlskrona.
Annons:


Kommenterat om Hajo Rental AB i Karlskrona