Billig hyrbil i Kalix

Annons:
Bra och billiga hyrbilar i Kalix - här hittar du de bästa biluthyrarna som erbjuder bra och billiga hyrbilar i Kalix. Om du behöver tips och förslag på val av hyrbil i Kalix så kan säkert flera av nedanstående företag inom biluthyrning i Kalix hjälpa dig. Sammanlagt få finns det 2 olika företag som erbjuder biluthyrning i Kalix. Har kan du hitta flera olika klasser och modeller på billig hyrbil i Kalix. Genom att ta kontakt med flera olika biluthyrare i Kalix för att jämföra pris och utbud av hyrbilar så kan du enkelt få tag i den billigaste hyrbilen för dina ändamål.
Annons:

Hyrbil i Kalix

Nedan kan du ta del av vår lista över alla företag som kan erbjuda dig en billig hyrbil i Kalix.

Nordiska Bil AB
Stabsv. 11
952 51 KALIX


Hyrbilen
Mellanparksg. 13
952 33 KALIX

Annons:

Biluthyrning i Kalix

Det finns sammanlagt 2 olika företag inom biluthyrning i Kalix och de flesta kan erbjuda både uthyrning av personbilar, minibuss och släp billigt. Se alltid till att jämföra priser och utbud av billiga hyrbilar hos alla som erbjuder biluthyrning i Kalix för att vara säker på att få bästa priset för biluthyrning.

Hyrbilsfakta om orten Kalix

I Kalix finns det som bekant minst ett verksamt företag inom biluthyrning som erbjuder billiga hyrbilar. Nedan finns en del generell information om orten Kalix som inte relaterar till just billiga hyrbilar.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du läsa mer om Kalix om du skulle vilja veta mer än bara information relaterat till biluthyrning och billig hyrbil i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 2 biluthyrare som erbjuder billig hyrbil välja mellan när du letar efter en hyrbil i Kalix. Om du ändå inte hittar en biluthyrare i Kalix som du vill hyra bil av så rekommenderar vi att du letar vidare efter andra biluthyrningsföretag i Norrbotten.
Annons: