Billig hyrbil i Kumla

Annons:
Bra och billiga hyrbilar i Kumla - här hittar du de bästa biluthyrarna som erbjuder bra och billiga hyrbilar i Kumla. Om du behöver tips och förslag på val av hyrbil i Kumla så kan säkert flera av nedanstående företag inom biluthyrning i Kumla hjälpa dig. Sammanlagt få finns det 4 olika företag som erbjuder biluthyrning i Kumla. Har kan du hitta flera olika klasser och modeller på billig hyrbil i Kumla. Genom att ta kontakt med flera olika biluthyrare i Kumla för att jämföra pris och utbud av hyrbilar så kan du enkelt få tag i den billigaste hyrbilen för dina ändamål.
Annons:

Hyrbil i Kumla

Nedan kan du ta del av vår lista över alla företag som kan erbjuda dig en billig hyrbil i Kumla.

Bil & däckservice i Kumla AB
Ängg. 3
692 31 KUMLA


Ruma Logistik AB
Radiog. 2
692 71 KUMLA


Kumla Trade AB
Villag. 14
692 34 Kumla


Kmi Sverige AB
Kumla
692 34 Kumla

Annons:

Biluthyrning i Kumla

Det finns sammanlagt 4 olika företag inom biluthyrning i Kumla och de flesta kan erbjuda både uthyrning av personbilar, minibuss och släp billigt. Se alltid till att jämföra priser och utbud av billiga hyrbilar hos alla som erbjuder biluthyrning i Kumla för att vara säker på att få bästa priset för biluthyrning.

Hyrbilsfakta om orten Kumla

I Kumla finns det som bekant minst ett verksamt företag inom biluthyrning som erbjuder billiga hyrbilar. Nedan finns en del generell information om orten Kumla som inte relaterar till just billiga hyrbilar.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du läsa mer om Kumla om du skulle vilja veta mer än bara information relaterat till biluthyrning och billig hyrbil i Kumla.

I Kumla hittade vi sammanlagt 4 biluthyrare som erbjuder billig hyrbil välja mellan när du letar efter en hyrbil i Kumla. Om du ändå inte hittar en biluthyrare i Kumla som du vill hyra bil av så rekommenderar vi att du letar vidare efter andra biluthyrningsföretag i Örebro.
Annons: