Billig hyrbil i Billesholm

Annons:
Bra och billiga hyrbilar i Billesholm - här hittar du de bästa biluthyrarna som erbjuder bra och billiga hyrbilar i Billesholm. Om du behöver tips och förslag på val av hyrbil i Billesholm så kan säkert flera av nedanstående företag inom biluthyrning i Billesholm hjälpa dig. Sammanlagt få finns det 1 olika företag som erbjuder biluthyrning i Billesholm. Har kan du hitta flera olika klasser och modeller på billig hyrbil i Billesholm. Genom att ta kontakt med flera olika biluthyrare i Billesholm för att jämföra pris och utbud av hyrbilar så kan du enkelt få tag i den billigaste hyrbilen för dina ändamål.
Annons:

Hyrbil i Billesholm

Nedan kan du ta del av vår lista över alla företag som kan erbjuda dig en billig hyrbil i Billesholm.

Berghs Husbilar och Fritid
Bäckstigen 14
267 74 BILLESHOLM

Annons:

Biluthyrning i Billesholm

Det finns sammanlagt 1 olika företag inom biluthyrning i Billesholm och de flesta kan erbjuda både uthyrning av personbilar, minibuss och släp billigt. Se alltid till att jämföra priser och utbud av billiga hyrbilar hos alla som erbjuder biluthyrning i Billesholm för att vara säker på att få bästa priset för biluthyrning.

Hyrbilsfakta om orten Billesholm

I Billesholm finns det som bekant minst ett verksamt företag inom biluthyrning som erbjuder billiga hyrbilar. Nedan finns en del generell information om orten Billesholm som inte relaterar till just billiga hyrbilar.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du läsa mer om Billesholm om du skulle vilja veta mer än bara information relaterat till biluthyrning och billig hyrbil i Billesholm.

I Billesholm hittade vi sammanlagt 1 biluthyrare som erbjuder billig hyrbil välja mellan när du letar efter en hyrbil i Billesholm. Om du ändå inte hittar en biluthyrare i Billesholm som du vill hyra bil av så rekommenderar vi att du letar vidare efter andra biluthyrningsföretag i Skåne.
Annons: