Billig hyrbil i Limhamn

Annons:
Bra och billiga hyrbilar i Limhamn - här hittar du de bästa biluthyrarna som erbjuder bra och billiga hyrbilar i Limhamn. Om du behöver tips och förslag på val av hyrbil i Limhamn så kan säkert flera av nedanstående företag inom biluthyrning i Limhamn hjälpa dig. Sammanlagt få finns det 1 olika företag som erbjuder biluthyrning i Limhamn. Har kan du hitta flera olika klasser och modeller på billig hyrbil i Limhamn. Genom att ta kontakt med flera olika biluthyrare i Limhamn för att jämföra pris och utbud av hyrbilar så kan du enkelt få tag i den billigaste hyrbilen för dina ändamål.
Annons:

Hyrbil i Limhamn

Nedan kan du ta del av vår lista över alla företag som kan erbjuda dig en billig hyrbil i Limhamn.

Conrent i Skar ABorg KB
Bülow Hübes v. 5 E
216 18 Limhamn

Annons:

Biluthyrning i Limhamn

Det finns sammanlagt 1 olika företag inom biluthyrning i Limhamn och de flesta kan erbjuda både uthyrning av personbilar, minibuss och släp billigt. Se alltid till att jämföra priser och utbud av billiga hyrbilar hos alla som erbjuder biluthyrning i Limhamn för att vara säker på att få bästa priset för biluthyrning.

Hyrbilsfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det som bekant minst ett verksamt företag inom biluthyrning som erbjuder billiga hyrbilar. Nedan finns en del generell information om orten Limhamn som inte relaterar till just billiga hyrbilar.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du läsa mer om Limhamn om du skulle vilja veta mer än bara information relaterat till biluthyrning och billig hyrbil i Limhamn.

I Limhamn hittade vi sammanlagt 1 biluthyrare som erbjuder billig hyrbil välja mellan när du letar efter en hyrbil i Limhamn. Om du ändå inte hittar en biluthyrare i Limhamn som du vill hyra bil av så rekommenderar vi att du letar vidare efter andra biluthyrningsföretag i Skåne.
Annons: