Billig hyrbil i Oxie

Annons:
Bra och billiga hyrbilar i Oxie - här hittar du de bästa biluthyrarna som erbjuder bra och billiga hyrbilar i Oxie. Om du behöver tips och förslag på val av hyrbil i Oxie så kan säkert flera av nedanstående företag inom biluthyrning i Oxie hjälpa dig. Sammanlagt få finns det 3 olika företag som erbjuder biluthyrning i Oxie. Har kan du hitta flera olika klasser och modeller på billig hyrbil i Oxie. Genom att ta kontakt med flera olika biluthyrare i Oxie för att jämföra pris och utbud av hyrbilar så kan du enkelt få tag i den billigaste hyrbilen för dina ändamål.
Annons:

Hyrbil i Oxie

Nedan kan du ta del av vår lista över alla företag som kan erbjuda dig en billig hyrbil i Oxie.

Maskin & Fordonsentreprenad I Skåne AB
Lockarps Kyrkov. 32
238 41 OXIE


Rentera Invest AB
Lockarps Kyrkov. 24
238 41 OXIE


Ok Detaljhandel AB
Lockarpsv. 4
238 41 OXIE

Annons:

Biluthyrning i Oxie

Det finns sammanlagt 3 olika företag inom biluthyrning i Oxie och de flesta kan erbjuda både uthyrning av personbilar, minibuss och släp billigt. Se alltid till att jämföra priser och utbud av billiga hyrbilar hos alla som erbjuder biluthyrning i Oxie för att vara säker på att få bästa priset för biluthyrning.

Hyrbilsfakta om orten Oxie

I Oxie finns det som bekant minst ett verksamt företag inom biluthyrning som erbjuder billiga hyrbilar. Nedan finns en del generell information om orten Oxie som inte relaterar till just billiga hyrbilar.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du läsa mer om Oxie om du skulle vilja veta mer än bara information relaterat till biluthyrning och billig hyrbil i Oxie.

I Oxie hittade vi sammanlagt 3 biluthyrare som erbjuder billig hyrbil välja mellan när du letar efter en hyrbil i Oxie. Om du ändå inte hittar en biluthyrare i Oxie som du vill hyra bil av så rekommenderar vi att du letar vidare efter andra biluthyrningsföretag i Skåne.
Annons: