Billig hyrbil i Kista

Annons:
Bra och billiga hyrbilar i Kista - här hittar du de bästa biluthyrarna som erbjuder bra och billiga hyrbilar i Kista. Om du behöver tips och förslag på val av hyrbil i Kista så kan säkert flera av nedanstående företag inom biluthyrning i Kista hjälpa dig. Sammanlagt få finns det 9 olika företag som erbjuder biluthyrning i Kista. Har kan du hitta flera olika klasser och modeller på billig hyrbil i Kista. Genom att ta kontakt med flera olika biluthyrare i Kista för att jämföra pris och utbud av hyrbilar så kan du enkelt få tag i den billigaste hyrbilen för dina ändamål.
Annons:

Hyrbil i Kista

Nedan kan du ta del av vår lista över alla företag som kan erbjuda dig en billig hyrbil i Kista.

Hertz
Danmarksg. 52
164 40 KISTA


MABI Hyrbilar
Esbog. 8
164 74 Kista


Motorent Biluthyrning i Kista-Akalla
Sibeliusgången 34
164 72 Kista


Mercedes-Benz Stockholm
Kottbyg. 4
164 74 Kista


Europcar
Malaxg. 2
164 74 Kista


Norrorts Biluthyrning AB
Esbog. 8
164 74 Kista


Circle K
Finlandsg. 1
164 74 Kista


MABI Hyrbilar
Haukadalsg. 3
164 40 KISTA


Bilia Personbilar AB
Danmarksg. 52
164 40 KISTA

Annons:

Biluthyrning i Kista

Det finns sammanlagt 9 olika företag inom biluthyrning i Kista och de flesta kan erbjuda både uthyrning av personbilar, minibuss och släp billigt. Se alltid till att jämföra priser och utbud av billiga hyrbilar hos alla som erbjuder biluthyrning i Kista för att vara säker på att få bästa priset för biluthyrning.

Hyrbilsfakta om orten Kista

I Kista finns det som bekant minst ett verksamt företag inom biluthyrning som erbjuder billiga hyrbilar. Nedan finns en del generell information om orten Kista som inte relaterar till just billiga hyrbilar.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du läsa mer om Kista om du skulle vilja veta mer än bara information relaterat till biluthyrning och billig hyrbil i Kista.

I Kista hittade vi sammanlagt 9 biluthyrare som erbjuder billig hyrbil välja mellan när du letar efter en hyrbil i Kista. Om du ändå inte hittar en biluthyrare i Kista som du vill hyra bil av så rekommenderar vi att du letar vidare efter andra biluthyrningsföretag i Stockholm.
Annons: