Billig hyrbil - Baxima Center I Stockholm AB i Lidingö

Annons:
Baxima Center I Stockholm AB i Lidingö är en företag som erbjuder biluthyrning i Lidingö - här kan du med stor sannolikhet hitta en billig hyrbil som passar dina behov. Genom att hyra en bil hos Baxima Center I Stockholm AB i Lidingö istället för att åka med tåg eller buss kan ni spara en hel del pengar. Eftersom Baxima Center I Stockholm AB är ett av flera företag inom biluthyrning i Lidingö kan det vara klokt att kontakta flera olika biluthyrare för att få bästa pris på en billig hyrbil i Lidingö. Förutom hyrbilar så erbjuder Baxima Center I Stockholm AB i Lidingö även andra tjänster och produkter relaterade till bilar och biluthyrning - kontakta Baxima Center I Stockholm AB i Lidingö för att ta reda på aktuellt utbud.
Annons:

Kontakta Baxima Center I Stockholm AB i Lidingö, biluthyrning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Baxima Center I Stockholm AB som arbetar med biluthyrning i Lidingö.

Baxima Center I Stockholm AB
Slipv. 8
181 66 LidingöKarta och vägbeskrivning i Baxima Center I Stockholm AB i Lidingö, billiga hyrbilar

Om du behöver hjälp med att hitta till Baxima Center I Stockholm AB i Lidingö så kan du använda nedanstående karta och vägbeskrivning när du vill få tag i en billig hyrbil i Lidingö.


Annons:

Baxima Center I Stockholm AB - pris och kostnad för hyrbil i Lidingö

utbud och pris på hyrbilar varierar mellan Baxima Center I Stockholm AB och andra företag inom biluthyrning i Lidingö så lönar det sig att ta reda på utbud och pris hos andra biluthyrare i Lidingö samt i hela Stockholm. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris när du vill hyra bil i Lidingö.
Annons:


Kommenterat om Baxima Center I Stockholm AB i Lidingö