Billig hyrbil i Bålsta

Annons:
Bra och billiga hyrbilar i Bålsta - här hittar du de bästa biluthyrarna som erbjuder bra och billiga hyrbilar i Bålsta. Om du behöver tips och förslag på val av hyrbil i Bålsta så kan säkert flera av nedanstående företag inom biluthyrning i Bålsta hjälpa dig. Sammanlagt få finns det 7 olika företag som erbjuder biluthyrning i Bålsta. Har kan du hitta flera olika klasser och modeller på billig hyrbil i Bålsta. Genom att ta kontakt med flera olika biluthyrare i Bålsta för att jämföra pris och utbud av hyrbilar så kan du enkelt få tag i den billigaste hyrbilen för dina ändamål.
Annons:

Hyrbil i Bålsta

Nedan kan du ta del av vår lista över alla företag som kan erbjuda dig en billig hyrbil i Bålsta.

OKQ8
Stockholmsv. 117
746 32 Bålsta


Bra Bil Sverige AB
Arosv.
746 31 BÅLSTA


Transportbilservice i Väsby AB
Hornv. 6
746 50 Bålsta


Minneberg Förvaltning AB
Sjöändav. 5
746 51 BÅLSTA


BA Löfgren Transport & Leverans
Lindegårdsv. 125
746 36 Bålsta


Evidencia Dokumentation HB
Hornv. 6
746 50 Bålsta


Circle K
Dyarnev. 2
746 31 BÅLSTA

Annons:

Biluthyrning i Bålsta

Det finns sammanlagt 7 olika företag inom biluthyrning i Bålsta och de flesta kan erbjuda både uthyrning av personbilar, minibuss och släp billigt. Se alltid till att jämföra priser och utbud av billiga hyrbilar hos alla som erbjuder biluthyrning i Bålsta för att vara säker på att få bästa priset för biluthyrning.

Hyrbilsfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det som bekant minst ett verksamt företag inom biluthyrning som erbjuder billiga hyrbilar. Nedan finns en del generell information om orten Bålsta som inte relaterar till just billiga hyrbilar.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du läsa mer om Bålsta om du skulle vilja veta mer än bara information relaterat till biluthyrning och billig hyrbil i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 7 biluthyrare som erbjuder billig hyrbil välja mellan när du letar efter en hyrbil i Bålsta. Om du ändå inte hittar en biluthyrare i Bålsta som du vill hyra bil av så rekommenderar vi att du letar vidare efter andra biluthyrningsföretag i Uppsala.
Annons: