Billig hyrbil - Rent A Wreck i Uppsala

Annons:
Rent A Wreck i Uppsala är en företag som erbjuder biluthyrning i Uppsala - här kan du med stor sannolikhet hitta en billig hyrbil som passar dina behov. Genom att hyra en bil hos Rent A Wreck i Uppsala istället för att åka med tåg eller buss kan ni spara en hel del pengar. Eftersom Rent A Wreck är ett av flera företag inom biluthyrning i Uppsala kan det vara klokt att kontakta flera olika biluthyrare för att få bästa pris på en billig hyrbil i Uppsala. Förutom hyrbilar så erbjuder Rent A Wreck i Uppsala även andra tjänster och produkter relaterade till bilar och biluthyrning - kontakta Rent A Wreck i Uppsala för att ta reda på aktuellt utbud.
Annons:

Kontakta Rent A Wreck i Uppsala, biluthyrning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Rent A Wreck som arbetar med biluthyrning i Uppsala.

Rent A Wreck
Svartbäcksg. 74 -77
753 33 UPPSALA
076 - 291 90 06


Karta och vägbeskrivning i Rent A Wreck i Uppsala, billiga hyrbilar

Om du behöver hjälp med att hitta till Rent A Wreck i Uppsala så kan du använda nedanstående karta och vägbeskrivning när du vill få tag i en billig hyrbil i Uppsala.


Annons:

Rent A Wreck - pris och kostnad för hyrbil i Uppsala

utbud och pris på hyrbilar varierar mellan Rent A Wreck och andra företag inom biluthyrning i Uppsala så lönar det sig att ta reda på utbud och pris hos andra biluthyrare i Uppsala samt i hela Uppsala. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris när du vill hyra bil i Uppsala.
Annons:


Kommenterat om Rent A Wreck i Uppsala