Billig hyrbil i Sala

Annons:
Bra och billiga hyrbilar i Sala - här hittar du de bästa biluthyrarna som erbjuder bra och billiga hyrbilar i Sala. Om du behöver tips och förslag på val av hyrbil i Sala så kan säkert flera av nedanstående företag inom biluthyrning i Sala hjälpa dig. Sammanlagt få finns det 7 olika företag som erbjuder biluthyrning i Sala. Har kan du hitta flera olika klasser och modeller på billig hyrbil i Sala. Genom att ta kontakt med flera olika biluthyrare i Sala för att jämföra pris och utbud av hyrbilar så kan du enkelt få tag i den billigaste hyrbilen för dina ändamål.
Annons:

Hyrbil i Sala

Nedan kan du ta del av vår lista över alla företag som kan erbjuda dig en billig hyrbil i Sala.

Hertz
Oriongatan 1
733 40 Sala


TICKET
Rådmansg. 7
733 30 SALA


OKQ8
Gymnasieg. 2
733 40 Sala


Oportus AB
Fridhemsg. 17
733 39 Sala


Bilia Personbilar AB
Oriongatan 1
733 40 Sala


Sala Bil AB
Rådhusg. 6 A
733 30 SALA


Bilpool i Sala Ek. För.
Sevéng. 6
733 38 SALA

Annons:

Biluthyrning i Sala

Det finns sammanlagt 7 olika företag inom biluthyrning i Sala och de flesta kan erbjuda både uthyrning av personbilar, minibuss och släp billigt. Se alltid till att jämföra priser och utbud av billiga hyrbilar hos alla som erbjuder biluthyrning i Sala för att vara säker på att få bästa priset för biluthyrning.

Hyrbilsfakta om orten Sala

I Sala finns det som bekant minst ett verksamt företag inom biluthyrning som erbjuder billiga hyrbilar. Nedan finns en del generell information om orten Sala som inte relaterar till just billiga hyrbilar.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du läsa mer om Sala om du skulle vilja veta mer än bara information relaterat till biluthyrning och billig hyrbil i Sala.

I Sala hittade vi sammanlagt 7 biluthyrare som erbjuder billig hyrbil välja mellan när du letar efter en hyrbil i Sala. Om du ändå inte hittar en biluthyrare i Sala som du vill hyra bil av så rekommenderar vi att du letar vidare efter andra biluthyrningsföretag i Västmanland.
Annons: